top of page

TRÄFASAD

EN NYMÅLAD FASAD GER ETT FRÄCHT INTRYCK

Många hus i Sverige består av träfasad då det oftast är det billigaste alternativet på huskropp – men det är dock träfasaden som kräver som mest underhåll. Huset får stå ut med mycket i det skandinaviska klimatet under våra fyra årstider med både stark sol, regn och snö. Hos oss på Anders Produktion kan du få hjälp med allt underhåll som gäller fasaden, oavsett om det behöver bättras eller om den behöver genomgå en mer omfattande renovering. Låt oss hjälpa dig ta hand om din fasad!

Vi kan även utföra arbeten på din putsfasad.

TRÄFASAD.JPG

MÅLNING AV TRÄFASAD

På olika sätt utsätts fasaden för slitage under åren och det yttersta skiktet med färg bryts ner. Därför behöver ommålning göras regelbundet, annars riskerar man att träet angrips av röta, mögel eller alger. Speciellt på skuggsidan där solen inte når, eller om fasaden står nära ett buskage. Vi hjälper dig att rengöra, ta hand om och måla din träfasad. Här kan du se hur vi går tillväga vid ommålning av hus.

TRÄFASAD.JPG
Panelbyte UPPSALA.jpg

BYTE AV PANEL

Har man väntat en längre period mellan underhållet av sin träfasad brukar man behöva byta ut en del eller all panel runt huset. Eftersom vi har fördelen att ha målare och snickare under samma tak, kan vi ge en helhet när vi utför olika arbeten med träfasader. T ex så kan snickare och målare tillsammans jobba med byte av panel då både målning och snickeri är viktiga delar i arbetet. De synkar så att jobbet utförs på bästa sätt med både effektivitet och noggrannhet som nyckelingredienser.

Panelbyte UPPSALA.jpg
IMG_1888_edited.jpg

BYTE AV VINDSKIVOR

Vindskivor är det skydd som sätts på sidan av taket för att skydda mot vind, regn och snö. Vindskivorna utsätts för påfrestande väder året om, och därför är det viktigt att byta ut dessa regelbundet.

IMG_1888_edited.jpg
IMG_5070.JPG

FASADTVÄTT

Det finns tyvärr ett ökat behov av fasadtvätt på grund av försurningar i luften, samt kombinationen av våra fuktiga somrar och milda vintrar. Behovet av mögelsanering har även det ökat de senaste åren. Vi kan hjälpa med allt från en vanlig tvätt till borttagning klotter och medel för att förenkla borttagning av klotter.

IMG_5070.JPG

Kontakta oss

Ring, maila eller skicka in formulär!

Sylveniusgatan 10
75450 UPPSALA

  • Facebook
  • Instagram

Kontakta oss!

bottom of page