top of page

SOLCELLER

Intresset för solceller har ökat mycket den senaste tiden. Vi är både intresserade av att skapa grön el för miljön men också för att få minskade elkostnader när priset höjs. Vi på Anders Produktion har arbetat med solcellsmontering på flera bostadsrättsföreningar i Uppsala.
Låt oss se över möjligheten för att göra detsamma på ditt tak!

Grön Energi

Vi har blivit allt mer medvetna om vår miljöpåverkan och inte minst om de stundande elpriserna denna vinter. Elkonsumtionen ökar samtidigt som priserna stiger och vi söker då efter fler sätt att utvinna grön energi på. Flera fastighetsägare väljer därför att montera solceller på sina tak. Vi har goda kontakter hos flera solcellsleverantörer och kan ge din förening en offert på priset för montering av solceller, den förväntade elproduktionen och vilken payback som kan räknas med.

02-TAK~1.JPE

Kombinera takbyte med montering av solceller

Om en fastighet har stor takyta och ligger i rätt riktning är en solanläggning en bra investering som ger fastigheten en god ekonomi, ger boenden lägre kostnader samtidigt som man gör ett bra val för klimatet. I samband med att vi erbjuder byte av tak hos föreningar brukar vi ofta lägga till prisförslag på att samtidigt montera solpaneler. Vid ett takbyte har vi redan ställning på plats och det sparar därför in ett moment om föreningen har planer på att installera en solcellsanläggning.

Solceller.jpg

Kontakta oss!

bottom of page